Handlekurv


Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 999 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Badetøy Bukser Herre Homewear Kjoler Sportstøy Strømper Topper Ulltøy Underkjole/-skjørt Undertøy

Om oss

Åpningstider: 


Mandag:10-17

Tirsdag: 10-17

Onsdag: 10-17

Torsdag: 10-18

Fredag: 10-17

Lørdag: 10-16

Søndag: 13-16


Om Butterfly Drøbak


Butterfly Drøbak er en stolt badetøy- og undertøyforretning etablert i 1983. På folkemunne er vi kjent for å ha et enormt utvalg av badetøy og undertøy, og har av våre leverandører blitt utnevnt som en av de største i Norge på badetøy.  


Vår nisjebutikk befinner seg i hjertet av Drøbak sentrum, i Frogn Kommune. Drøbak ligger vakkert til ved Oslofjorden, og har en åtte kilometer lang strandlinje. Om sommeren er Drøbak en populær turistattraksjon, anerkjent som ”badebyen”.


I juni 2017 flyttet vi fra Niels Carlsens gate, til tradisjonsrike lokaler i Torget 4 – tidligere ”Julenissens Postkontor”. For å strekke oss enda litt lenger ønsker vi i 2018 å tilby det norske folk eksklusivt undertøy og badetøy på nett. Med over 35 års erfaring i undertøy- og badetøy bransjen har vi nøye plukket ut de beste produktene fra kvalitetleverandører. Vi ønsker å tilby produkter av god kvalitet som passer til enhver fasong og anledning.
Butterflyteamet har et stort ønske om å hjelpe deg med å finne den riktige bikinien, badedrakten eller det lille ekstra i BH-skuffen. 


Vi mener at kvinnenes kroppsbilde blir positivt forsterket av riktig undertøy og badetøy. Vår målsetning er derfor at alle våre kunder skal føle seg bra og være fornøyd med varer av god kvalitet og passform. Skjønnhet, velvære og selvsikkerhet går hånd i hånd.


Vi forstår at alle kvinner er unike, og vil derfor gjøre vårt beste for å gi deg den servicen du fortjener.
Ta gjerne kontakt med oss!


Hilsen
Unni Ødegaard

Dagligleder