Handlekurv


Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 999 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Badetøy Bukser Herre Homewear Kjoler Sportstøy Strømper Topper Ulltøy Underkjole/-skjørt Undertøy

Generell informasjon

Generelle råd


Hvordan vaske en BH?


Det aller beste rådet vi kan gi deg er å vaske bhen for hånd, slik pleieanvisningene viser. Da vil bhen holde seg finest mulig over en lengre periode. Dersom du helst vil vaske bhen din i maskin, anbefaler vi deg å bruke et skånsomt vaskeprogram med lav temperatur (maks 30 grader), og å ha bhen i en vaskepose. Det er spesielt viktig å bruke vaskepose dersom du har handlet en bøyle-bh, ettersom bøylen kan ødelegge vaskemaskinen om den faller ut. Verdens beste vaskeposer med veldig små hull kan kjøpes her. Unngå skyllemiddel og MILO (som er for ull og silke). Vask hvitt tøy separat, og husk at vaskemiddel for hvitvask inneholder blekemidler som kan ødelegge den hvite fargen og tilslutt gjøre det hvite undertøyet grått. Derfor anbefaler vi deg å bruke vaskemiddel for skånsom vask, som kan kjøpes her. Bhen skal ikke under noen omstendigheter i tørketrommelen eller strykes, men skal henges til tørk på et flatt grunnlag.


Oppsummering for vask av BH:
- Helst håndvask
- I maskin: bruk vaskepose, kan kjøpes her
- Unngå MILO (som er for ull og silke) og skyllemiddel
- Bruk gjerne vaskemiddel for skånsom vask, kan kjøpes her
- Skal ikke i tørketrommelen eller strykes
- La bhen henges på flatt grunnlag, ikke opphengt

Hvordan tar jeg vare på badetøyet mitt?


Når du har funnet den perfekte bikinien, badedrakten eller tankinien er det viktig at du tar vare på den slik at badetøyet vil holde seg nytt og fint lengst mulig. For å unngå misfarging, slapp strikk og nupper er det et par gode råd om badetøy du burde følge.
Skyll av solkrem eller andre kroppsprodukter før du tar på deg badetøyet, og unngå at badetøyet får kontakt med solkrem.
Vi anbefaler at du vasker badetøyet ditt ved hånd. Bruk gjerne en mild håndsåpe og skyll badetøyet grundig i lunkent vann etter bruk. Vri ikke badetøyet, men press ut vannet forsiktig ut slik at elastikken i stoffet ikke blir ødelagt. Unngå at badetøyet ligger i bløt, heng det umiddelbart etter bruk, ellers kan materialene i stoffet ødelegges. Heng badetøyet til tørk i skyggen eller i badet på hotellrommet slik at fargen ikke blir bleket av solen.
Hvis du ikke vil vaske badetøyet for hånd, anbefaler vi å legge badetøyet i en vaskepose, kan kjøpes her. Bruk et skånsomt vaskeprogram med lav temperatur (maks 30 grader), og unngå skyllemiddel. Bruk gjerne vaskemiddel for skånsom vask, kan kjøpes her. Badetøyet skal ikke settes i tørketrommelen eller strykes.
Fargene kan bli bleket i sterke sollys og klorvann. For å unngå farge forskjeller anbefaler vi at du lar overdelen få like mye sol som underdelen. Farger som grønt, blått og svart holder seg lenger. Rødt, lilla og rosa kan bli falmet. Hvitt kan fort bli misfarget.
Materialer som badetøy er laget av er som andre tekstiler, og kan derfor bli slitt med tiden. Perler, paljetter og annen pynt er dekorasjon som kan falle av eller bli misfarget.

Nyttige råd
- Kjøp to truser per bh (vi vasker trusene våres mer enn bhen)
- Sjekk målene dine jevnlig
- Stroppene på bhen sørger for 20% av støtten, så stram bhen jevnlig
- Bhen skal alltid prøves på den ytterste hempen slik at du kan stramme inn etter hvert som elastikken i bhen gir litt etter

- Om sand har satt seg fast i badetøyet ditt og du har prøvd å vaske det ut kan du blåse bort partiklene med hårføneren din med kald luft© 2018 butterflydrobak.no - Alle rettigheter